ΦΩΤΟ 1


ΦΩΤΟ 4




ΦΩΤΟ 3




2


ΝΑΙ


ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. **** ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ.**** ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.**** ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. **** ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, GROUP ΤΩΝ 2-4 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Τώρα η απόσταση ΔΕΝ είναι εμπόδιο!!!
Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, γονείς και μαθητές και, εκτός περιοχής μας, μπορούν να επικοινωνούν με το Φροντιστήριο, στο τηλέφωνο: 213.0425201
Επίσης χορηγούμε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, όπως Φιλολογικά, Μαθηματικά, Φυσική/Χημεία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας κτλ., μέσω e-mail, σε όλους τους φοιτητές και μαθητές μας.
To e-Φροντιστήριο είναι μία σύγχρονη υπηρεσία εκπαίδευσης του Φροντιστηρίου μας. Αποτελεί ένα αυτόνομο Φροντιστήριο, με ηλεκτρονικές τάξεις αλλά με πλήρη οργάνωση και δομή.
Στην ουσία του πράγματος και ως προς τη διαδικασία, το e-Φροντιστήριο δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν το μάθημα από το σπίτι τους, μέσα από τον Η/Υ ή το tablet τους. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι μαθητές της χώρας, έχουν πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φροντιστηρίου και ίσες ευκαιρίες προετοιμασίας τόσο για το σχολείο όσο και για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Στο e-Φροντιστήριο ακολουθούμε το ίδιο πρόγραμμα σπουδών και εφαρμόζουμε τις ίδιες εκπαιδευτικές αρχές που ακολουθούμε και στο φυσικό μας Φροντιστήριο. Στο διαδικτυακό Φροντιστήριο διδάσκουν όλοι οι καθηγητές μας.
Σε ποιους απευθείνεται:
✓ Στους μαθητές απομακρυσμένων περιοχών.
✓ Στους μαθητές που επιλέγουν να «κερδίσουν χρόνο» για το διάβασμα περιορίζοντας το χρόνο που ξοδεύουν για μετακινήσεις από και προς το Φροντιστήριο.
✓ Σε μαθητές που αδυνατούν να βγουν από το σπίτι τους.
✓ Στους μαθητές που λόγω covid-19 αναγκάζονται να παραμένουν σπίτι τους.
✓ Σε όλους τους μαθητές της Ελλάδος.
Επικοινωνία: Τηλ. 213.0425201
E-mail: nasoskoumarellas@yahoo.gr

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Έρχονται αλλαγές στο σύστημα των Πανελλαδικών


Aλλαγές στο σύστημα με το οποίο θα δώσουν Πανελλαδικές οι μαθητές το 2020, ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Ξεκαθάρισε πως δεν καταργείται το υφιστάμενο σύστημα, αλλά θα υπάρξουν μία σειρά βελτιωτικών παρεμβάσεων
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OpenTV η Υπουργός σημείωσε: Για τους μαθητές που έδωσαν πανελλαδικές το 2019 και θα ξαναδώσουν το 2020, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή. Για τα παιδιά που θα φοιτήσουν φέτος στην Γ Λυκείου «θα ήταν ανεύθυνο να αλλάξουν όλα». Αυτό που θα γίνει όπως είπε είναι μία μείωση και εξορθολογισμός στην ύλη, αλλαγές στην εξέταση Νέων και Λογοτεχνίας και κατάργηση του συστήματος «πράσινων» και «κόκκινων» σχολών. Για όλες τις σχολές η είσοδος θα είναι βάση πανελλαδικών, όπως είπε η κ. Κεραμέως, τονίζοντας ότι με το σύστημα αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ χώριζε τις σχολές σε υψηλού και χαμηλού κύρους. 
Η κ. Κεραμέως επέκρινε το σημερινό σύστημα, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο να μπαίνουν μαθητές με 3 σε κάποια σχολή και σημείωσε πως εξετάζεται η πλήρης αλλαγή του από το 2021. Αναφερόμενη στη διαδικασία εισαγωγής στα Πανεπιστήμια είπε ότι «στις προθέσεις μας είναι πρώτον τα Πανεπιστήμια να ορίζουν τους εισακτέους και δεύτερον μια βάση εισαγωγής, η οποία θα μπορεί να είναι πάνω από το ελάχιστο όριο εισαγωγής, που ορίζει το κράτος». Στόχος όπως, είπε, είναι τα Πανεπιστήμια να είναι πιο ελεύθερα και πιο αυτόνομα. 
Σχετικά με τη νέα σχολική χρονιά, η Υπουργός διαβεβαίωσε ότι τα βιβλία θα είναι σε όλα τα σχολεία και δεν θα υπάρξουν κενά. Για το θέμα της ειδικής αγωγής υπογράμμισε πως αν και η πρόθεση ήταν να γίνουν από το Σεπτέμβριο όλες οι προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών, αυτό δεν είναι δυνατόν, γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε προχωρήσει το θέμα. Ωστόσο διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξουν κενά, γιατί θα προχωρήσει άμεσα η πρόσληψη αναπληρωτών και όταν ολοκληρωθεί μέσα στην χρονιά η διαδικασία του ΑΣΕΠ θα προσληφθούν και οι μόνιμοι. 
Αναφερόμενη τέλος στο θέμα του ασύλου είπε ότι με το νόμο για την κατάργησή του «Θωρακίζουμε την ελεύθερη διακίνηση ιδεών». Η Νίκη Κεραμέως ξεκαθάρισε ότι «θα αντιμετωπίσουμε το παρεμπόριο στην ΑΣΟΕΕ



Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΑΙΘΟΥΣΑ 1
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΝΑΣΟΣ ΚΟΥΜΑΡΕΛΛΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΑΙΘΟΥΣΑ 3

ΑΙΘΟΥΣΑ 3

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ

ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ