ΦΩΤΟ 1


ΦΩΤΟ 4




ΦΩΤΟ 3




2


ΝΑΙ


ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑΣ. **** ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΣ.**** ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.**** ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ. **** ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, GROUP ΤΩΝ 2-4 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Τώρα η απόσταση ΔΕΝ είναι εμπόδιο!!!
Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, γονείς και μαθητές και, εκτός περιοχής μας, μπορούν να επικοινωνούν με το Φροντιστήριο, στο τηλέφωνο: 213.0425201
Επίσης χορηγούμε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό, όπως Φιλολογικά, Μαθηματικά, Φυσική/Χημεία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας κτλ., μέσω e-mail, σε όλους τους φοιτητές και μαθητές μας.
To e-Φροντιστήριο είναι μία σύγχρονη υπηρεσία εκπαίδευσης του Φροντιστηρίου μας. Αποτελεί ένα αυτόνομο Φροντιστήριο, με ηλεκτρονικές τάξεις αλλά με πλήρη οργάνωση και δομή.
Στην ουσία του πράγματος και ως προς τη διαδικασία, το e-Φροντιστήριο δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν το μάθημα από το σπίτι τους, μέσα από τον Η/Υ ή το tablet τους. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι μαθητές της χώρας, έχουν πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φροντιστηρίου και ίσες ευκαιρίες προετοιμασίας τόσο για το σχολείο όσο και για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Στο e-Φροντιστήριο ακολουθούμε το ίδιο πρόγραμμα σπουδών και εφαρμόζουμε τις ίδιες εκπαιδευτικές αρχές που ακολουθούμε και στο φυσικό μας Φροντιστήριο. Στο διαδικτυακό Φροντιστήριο διδάσκουν όλοι οι καθηγητές μας.
Σε ποιους απευθείνεται:
✓ Στους μαθητές απομακρυσμένων περιοχών.
✓ Στους μαθητές που επιλέγουν να «κερδίσουν χρόνο» για το διάβασμα περιορίζοντας το χρόνο που ξοδεύουν για μετακινήσεις από και προς το Φροντιστήριο.
✓ Σε μαθητές που αδυνατούν να βγουν από το σπίτι τους.
✓ Στους μαθητές που λόγω covid-19 αναγκάζονται να παραμένουν σπίτι τους.
✓ Σε όλους τους μαθητές της Ελλάδος.
Επικοινωνία: Τηλ. 213.0425201
E-mail: nasoskoumarellas@yahoo.gr

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Πανελλαδικές: Στη Βιολογία εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Με το μάθημα της Βιολογίας (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας) ολοκληρώνονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων, ενώ σειρά θα έχουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων που θα διεξαχθούν από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Τα θέματα Βιολογίας ΕΔΩ!

Οι απαντήσεις ΕΔΩ!

Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα συνεχιστούν αύριο Τετάρτη με τα εξής μαθήματα:

  • Ναυτικές μηχανές / Μηχανές πλοίου ΙΙ
  • Υγιεινή
  • Στοιχεία σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων
  • Ηλεκτρικές μηχανές
  • Κεντρικά συστήματα

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΑΙΘΟΥΣΑ 1
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΝΑΣΟΣ ΚΟΥΜΑΡΕΛΛΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΑΙΘΟΥΣΑ 3

ΑΙΘΟΥΣΑ 3

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ

ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

ΠΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ